Over ons

Verhalen. Wij zijn er dol op. Vooral als we ze zelf schrijven. De kern van een merk op papier vangen; dat wat een bedrijf echt, authentiek en origineel maakt. Echt zijn kun je niet faken. En wie dat wel wil, praat beter met een ander. Wie wel op zoek is naar authenticiteit, praat liever met ons. DplusM. Blijf jezelf voor.

Onze werkwijze

Van denken naar maken naar doen
Kleden we ons vak uit, dan draait het uiteindelijk om drie dingen.
1) Wie je als merk bent.
2) Hoe je dat verwoordt én verbeeldt.
3) Hoe je daarmee je doelen bereikt.  

Wat wil jij bereiken?
Prospect verrassen? Klant blijvend boeien? Talent strikken? Waar de uitdaging, behoefte of vraag ook ligt, wij zijn in staat om in verschillende fasen in te haken en op te schakelen: op zoek om iets blijvends achter te laten.

Ontdek jezelf
Samen gaan we op zoek naar de ziel van het bedrijf. Want wie zijn ware gezicht wil laten zien, moet wel verdraaid helder hebben waar hij voor staat en waar hij in gelooft. DplusM helpt jouw merk zichzelf te ontdekken.   

Word jezelf
Wie resultaat wil bereiken, zit niet op woorden te wachten, maar op daden. Dus zetten wij strategie en verhaal eerst om in concept en creatie en vervolgens in websites, campagnes, video’s, presentaties of wat dan ook.

Blijf jezelf voor
Wie zichzelf voor wil blijven, moet wel in beweging zijn. Korte sprints of lange afstanden: wij coachen niet vanaf de zijlijn maar rennen met je mee.

Denkers en makers van:

Merkidentiteit.
Merkstrategie.
Merk- en klantactivatie.
Relevante content.
Conceptontwikkeling.
Mooie dingen.

Opdrachtgevers